in

MagSafe Charger ser ut att fungera på Samsung Galaxy Z Fold 2

En av de största nyheterna med iPhone 12- serien är MagSafe som är en ny serie tillbehör som ansluter via magneter på baksidan i Apples nya iPhone 12- serie. Men det ser ut som att den här funktionen fungerar på minst ytterligare en enhet.

Mer specifikt ser det ut som att MagSafe laddaren fungerar på Samsung Galaxy Z Fold 2. Detta då den här modellen har riktigt starka magneter för att enheten ska kunna fällas ut och in. Det rapporteras däremot att den här enheten inte håller MagSafe laddaren på plats på Galaxy Z Fold 2.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Kommer Samsung Galaxy S21: kommer den få en riktigt liten haka?

OnePlus skjuter sig själva i foten i och med den senaste uppdateringen till 8T