in

Kommer Samsung Galaxy S21: kommer den få en riktigt liten haka?

Samsung Galaxy S21 kommer med största sannolikhet visas upp i januari nästa år. Nu har det inkommit en ny hint från Ice Universe när det kommer till Galaxy S21- serien.

Förhoppningsvis betyder Tweeten nedan att Samsung Galaxy S21- serien kommer få en riktigt tunn kant placerad under displayen. Det återstår ju givetvis att se hur det kommer bli med den saken men förhoppningsvis kommer det bli riktigt bra.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Huawei Mate 40 Pro Plus ser ut att få fem kameror på baksidan

MagSafe Charger ser ut att fungera på Samsung Galaxy Z Fold 2