in

Samsung Galaxy S21+ kan ha åkt fast på ny bild

Samsung kommer troligen hålla ett event i januari nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya S21- serien. Nu kan en ny bild ha inkommit som kan visa hur Galaxy S21 kan se ut.

Det ser ut som att den här modellen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Förhoppningsvis kommer den här modellen även få en matt baksida som förhoppningsvis kommer stöta bort fingeravtryck utmärkt.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Samsung Galaxy S21 Ultra sägs åter få stöd för S-Pen

Därför kommer iPhones aldrig få USB Type C