in

Samsung Galaxy S21 Ultra sägs åter få stöd för S-Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer troligen bli ett mycket bra flaggskepp från Samsung. Det ser ut som att Samsung kan komma att visa upp tre smartphones som kommer få stöd för S-Pen sägs det.

En av de modeller som troligen också kommer få stöd för S-Pen är Samsung Galaxy S21 Ultra. Det kommer bli minst sagt spännande att se om den här modellen kommer få stöd för S-Pen eller om det handlar om falska spekulationer.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Tapatalk helt borta från Google Play Store

Samsung Galaxy S21+ kan ha åkt fast på ny bild