in

Tapatalk helt borta från Google Play Store

Tapatalk är en oerhört vanlig app då den samlar tusentals olika forum under ett och samma tak i en och samma app. De som använder Tapatalk har troligen redan laddat ner appen, men för de som funderar på att nu ladda ner Tapatalk så kan det bli svårt.

Det ser nämligen ut som att Google tagit bort den här appen från Google Play Store. Företaget bakom Tapatalk har bekräftat att så är fallet och att man håller på att kolla på det. Förhoppningsvis kommer appen alltså upp i Google Play Store snart igen.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Ifixit har plockar isär iPhone 12

Samsung Galaxy S21 Ultra sägs åter få stöd för S-Pen