in

Uppvisandet av OnePlus Watch ser ut att ha blivit försenat

Det sades för en tid sedan att OnePlus skulle hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren skulle visa upp sin första smarta klocka. Nu har det framkommit att så inte kommer bli fallet.

Nej, nu är det istället oklart när OnePlus kommer visa upp den här enheten enligt den här källan. Det sägs att det är oklart varför OnePlus inte kommer visa upp den här enheten den här månaden men Max gissar att det beror på att det kan bero på att OnePlus kan ha stött på problem med mjukvaran i enheten.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Mycket trovärdiga uppgifter: Samsung gör en Apple med Galaxy S21- serien

Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+ får ny uppdatering