OnePlus 9 Pro läcker ut med fyra bakre kameror och edge screen

I mitten på mars nästa år sägs det att OnePlus kommer hålla ett event där tillverkarens nya 9- serie med största sannolikhet kommer att visas upp. Nu ser det ut som flaggskeppet 9 Pro läckt ut på bild.

Vi ser att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt tillsammans med ett litet hål för den främre kameran.

Vi ser även att modellen kommer få en edge skärm trots att många är emot edge i företagets smartphones.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: