Twitter uppdaterar sin app för Android med nyhet

Twitter ger under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app för Android. Den här uppdateringen innehåller en hel del nytt som redan har funnits till iOS under en längre tid vid det här laget.

Den senaste versionen av appen innehåller nu ett bättre ”bord” för att dels något samt att det har blivit tydligare hur och vart du kan dela olika Tweets och det är ju inte fel.

Jag har sett att den här funktionen har börjat dyka upp för mig och förhoppningsvis kommer flera få den här uppdateringen inom kort.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: