in

Google kan byta namn på sin telefonapp – igen

Det ser ut som att Google kan komma att skicka ut en ny uppdatering till sin app inom en snar framtid där det kan komma att ske stora förändringar som vissa säkert kommer gilla medans andra inte kommer göra det, men vad är det för förändringar?

Det ser till exempel ut som att Google kommer döpa om den här appen till Google Call istället för Google Phone som den heter idag. Dessutom ser det ut som att företaget kommer ge ikonen ett nytt liv i flera olika färger så att den matchar de nya ikonerna för till exempel Gmail som företaget skickade ut en ny ikon till för inte alls länge sedan.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google adderar ny flik till sin app

Ny bild på OnePlus 9 Pro visar att modellen kan bli tillgänglig i en mörkblå kulör