in ,

Ny bild på OnePlus 9 Pro visar att modellen kan bli tillgänglig i en mörkblå kulör

Tidigare igår skrev jag om att de första bilderna på OnePlus 9 Pro kunde ha läckt ut. Dessa bilder visade bland annat att modellen med stor sannolikhet kommer få fyra kameror på baksidan.

Nu kan en ny bild ha läckt ut på den här enheten. Vi ser att den här modellen troligen kommer bli tillgänglig i en blå kulör och att den åter igen kommer få ett hål i displayen för den främre kameran. Det kommer bli mycket intressant att se om modellen kommer se ut så här i slutändan!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Google kan byta namn på sin telefonapp – igen

Lenovo kommer troligen visa upp en ny smartphone med mycket skärmyta inom kort