Annons

iPhone 13 Pro Max kan bli utan portar

By 2 månader ago

Apple kommer troligen hålla ett event under det tredje kvartalet nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya iPhone 13 Pro Max. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att Apple kan komma att slå till stort under nästa år. MagSafe är ju början på något stort så nu har det framkommit uppgifter om att iPhone 13 Pro Max kan komma att sakna portar helt och hållet. Det innebär att MagSafe kanske kommer bli den enda typen av laddning.

Det kommer bli mycket intressant att se!

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.