Annons

Samsung Galaxy Watch 3 får ny uppdatering

By 2 månader ago

Samsung her under torsdagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy Watch 3 i Europa. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser framförallt ut som att Samsung fixat en del buggar. Jag har bland annat märkt att gränssnittet laggat en hel del tidigare i modellen och det är något jag tror och hoppas att Samsung åtgärdat i den här uppdateringen.

Läs mer om nyheten här.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.