Annons

Nokia 9.3 PureView 5G troligen försenad igen

By 2 månader ago

Det ryktades om att HMD skulle hålla ett event i slutet av det här året där tillverkaren skulle visa upp en ny Nokia i form av ett flaggskepp. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Det har nyligen inkommit uppgifter om att HMD Global troligen har försenat den här modellen ytterligare igen. Det är oklart vad som kan vara problemet men det kommer troligen visa sig inom snar framtid.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.