Annons

Ny bild kan visa hur Samsung tänker kring kommande vikbara smartphones

By 2 månader ago

När det kommer till Galaxy Fold så har Samsung just nu två stycken delar som kan vikas ihop. Men hur tänker egentligen Samsung när det kommer till framtidens vikbara smartphones?

Det ser ut som att Samsung Display nyligen har publicerat en bild som visar en smartphone som ser ut att bli vikbar och som dessutom ser det ut som att den här modellen kommer bestå av tre delar istället för två som företagets nuvarande modeller har.

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.