Kategorier
Samsung

Ny bild kan visa hur ovansidan på Samsung Galaxy S21 kan se ut

Det ser ut som att Samsung som sagt kommer hålla ett event i början av nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya S21. Nu har det inkommit nya uppgifter om S21.

Det är en bild som publicerats som kan visa hur den här modellen kommer se ut. Det ser ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig i fem kulörer. Vi ser även att den här modellen med största sannolikhet kommer få ett hål i displayen för den främre kameran.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.