in

Nya uppgifter om Apples kommande iPad

Det ser ut som att Apple kan komma att visa upp en eller flera nya iPads under det kommande året. Det ryktas faktiskt om att tillverkaren kommer hiss upp fyra nya iPads under det kommande året.

Mer specifikt sägs det att du kommer kunna förvänta dig att årets ”vanliga” iPad sägs få en 10,5 tumsskärm istället för 10,2” som det hade ryktats om sedan tidigare. Utöver det sägs det att modellen fortsatt kommer få stora ramar runt skärmen och att den även kommer få Touch ID och alltså inget FaceID som företagets nuvarande high-end produkter.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Assistent får ett läge för att koppla av

OnePlus kommer fokusera mycket på kamerorna framöver