in

OnePlus kommer fokusera mycket på kamerorna framöver

En sak som OnePlus haft problem med under en längre tid i sina smartphones är kamerorna i mobilerna. Nu har det framkommit nya uppgifter från Pete Lau gällande just kamerorna.

Det ser nämligen ut som att han nyligen avslöjat att hans företag kommer satsa extra mycket på kamerorna i företagets kommande smartphones som man kommer släppa framöver. I och med OnePlus 8 Pro så tog OnePlus det här med kameror på allvar men det kommer minst sagt bli intressant att se vad företaget kan fixa framöver.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nya uppgifter om Apples kommande iPad

Här är Samsung Galaxy M02s!