Annons

Det ser ut som att Samsung kommer släppa en version av Galaxy S21 Ultra med 512 GB minne

By 2 veckor ago

Samsung kommer kommer hålla ett event på torsdag där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S21- trion. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att Samsung kommer inkludera 512 GB minne i en version av Galaxy S21 Ultra med så pass mycket minne. Det ser även ut som att den här modellen kommer med 16 GB RAM vilket innebär att modellen kommer bli ett riktigt kraftpaket om man säger så. Dessutom ser det ut som att Exynos 2100 kommer bli ett riktigt kraftpaket.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.