Annons

Problem med skärmen i Google Pixel 4a 5G?

By 2 veckor ago

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Google ser ut att ha stora problem med displayen i Google Pixel 4a 5G. Det handlar om att trycken inte alltid registreras och ja, läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Det ser ut som att touchen inte registreras på kanterna på enheten. Det är många som har rapporterat om problemet efter den senaste uppdateringen och jag misstänker att Google håller på att jobba på en ny uppdatering för att åtgärda detta.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.