in

Om Samsung Galaxy Z Fold 3 får stöd för S-Pen så är det troligtvis slutet för Note

Samsung har haft Galaxy Note- serien i snart ett helt decennium. Men det ser ut som att Galaxy Note 20 kan ha varit den sista Noten från Samsung då Z Fold kan komma att ersätta.

Om man tänker efter så är ju Z Fold 2an den ultimata Noten egentligen om den skulle haft stöd för S-Pen med tanke på att den har så pass stor display och jag känner verkligen som att om Samsung väljer att ge Z Fold 3 stöd för S-Pen så är Note 20- serien troligtvis de sista Note- modellerna från Samsung.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Motorola Moto G Stylus uppdaterad till Android 11

Samsung Galaxy S21 Fan Edition, kommer någon sådan visas upp?