in

Ny bild visar att OnePlus 9 Pro troligen kommer få en svagt rundad edge display

OnePlus kommer troligen hålla ett event i mitten på mars det här året där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 9- serien. Nu hsr en ny bild troligtvis inkommit som kan visa hur den här modellen kommer se ut.

Det ser ut som att den här kommande enheten kommer få en liten Edge panel. Av bilden att döma ser det inte ut som att den här edgen kommer bli lika aggressiv som den vi sett i föregångaren OnePlus 8 Pro av bilden ovan att döma.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xperia 1 III: kommer den få en dedikerad Google Assistent knapp?

Xiaomi Mi 11 Pro+ ryktas bli uppföljare till Mi 10 Ultra, har saftiga specifikationer!