Xiaomi Mi 11 Pro+ ryktas bli uppföljare till Mi 10 Ultra, har saftiga specifikationer!

Imorgon bitti kommer Xiaomi visa upp Mi 11 för den globala marknaden. Men det ryktas ju även om att Xiaomi kan komma att visa upp Mi 11 Pro. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Mi 11 även kommer i ytterligare en tappning i form av Mi 11 Pro+.

Det här ryktas bli uppföljaren till Mi 10 Ultra och av allt att döma kommer den här modellen få riktigt bra specifikationer så som en 6,81 tumsskärm med Quad HD- upplösning tillsammans med 120Hz.

Under huven ser det ut som att modellen kommer få Snapdragon 888 med upp till 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att modellen kommer få fyra kameror.

Det rör sig om en primär 50 MP-kamera, en sekundär 48 MP-kamera, en tredje zoom kamera med 10x optisk zoom och ytterligare en kamera på baksidan med 3x optisk zoom.

När det kommer till det övriga ser det ut som att modellen kommer få ett 5000 mAh-batteri med stöd för 67W trådlös laddning och 120W trådad laddning, en fingeravtrycksläsare placerad i displayen, IP68-klassning och Android från start.

Via

Posted by

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
close

AD BLOCKER UPPTÄCKT!

För att Mobilanyheter ska gå runt så behöver annonser visas. Vänligen vitlista sajten. Tack!

Refresh