Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy A72 erbjuder ett 5000 mAh- batteri

Roland Quandt har under dagen gått ut med uppgifter om Samsungs kommande modell Galaxy A72. Den här modellen erbjuder bland annat specifikationer så som en 90Hz skärm tillsammans med ett 5000 mAh batteri.

Modellen kommer få en 6,7 tumsskärm med FHD- upplösning och det ser även ut som att modellen kommer få Snapdragon 720 med 8 GB RAM och 256 GB minne.

Det ser vidare ut som att modellen kommer få en primär 48 MP-kamera och Android 11 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.