in

Google Pixel 6 kommer troligen få både Face Unlock och fingeravtrycksläsare

Google kommer troligen hålla ett event i slutet av det här året där tillverkaren kommer visa upp Pixel 6. Förhoppningsvis har tillverkaren lärt sig ett och annat så att man kommer visa upp ett flaggskepp och inte göra en sådan konstig sak man gjorde med Pixel 5.

Nu har det däremot framkommit uppgifter om att den här kommande modellen från Google dels kan få den legendariska Face Unlock funktionen från Pixel 4 men även att det kan bli Googles första modell med fingeravtrycksläsaren gömd under displayen.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommer Honor visa upp en böjbar smartphone snart?

Samsung Galaxy Tab S7- serien kommer få nya funktioner för S-Pen