in

Samsung Galaxy Tab S7- serien kommer få nya funktioner för S-Pen

Det ser ut som att Samsung kommer skicka ut en ny uppdatering till Galaxy Tab S7- serien inom kort. Det handlar om flera nya funktioner för S-Pen.

Det ser ut som att du i och med den här uppdateringen kommer kunna notera olika saker med pennan jämfört med hur det ser ut just nu. Ett exempel är att du ska kunna skriva olika saker med pennan och få plattorna att förstå din text och översätta den till maskintext istället.

Uppdateringen kommer skickas ut under det första kvartalet.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel 6 kommer troligen få både Face Unlock och fingeravtrycksläsare

Huawei P50 kan visas upp senare än väntat