in

Huawei P50 kan visas upp senare än väntat

Det här året sägs det att Huawei kommer visa upp tre olika modeller i P50- serien. Nu har det inkommit uppgifter om att Huawei kan komma att försena serien.

Det ser nämligen ut som att Huawei kan komma att försena P50- serien till och med slutet av mars istället för i början av mars. Faktum är att Huaweis leverantörer ser ut att ha vissa problem med att gå fram delar och det är därför den här serien troligen kommer bli försenad något.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Tab S7- serien kommer få nya funktioner för S-Pen

Google uppdaterar WearOS med en liten nyhet