in

Så stor skärm ser det ut som att Xiaomis vikbara kommer få

Trots att flera konkurrenter till Xiaomi visat upp smartphones med böjbara skärmar så har den kinesiska tillverkaren ännu inte gjort detsamma. Nu har det kanske inkommit en liten hint om att man snart kanske kommer att visa upp en vikbar smartphone!

Det ser nämligen ut som att Xiaomi bett Samsung att ta fram en vikbar 8,03″ skärm till den kinesiska tillverkaren. Det kan betyda att Xiaomi är i slutfasen men det skulle också kunna betyda att man enbart håller på att experimentera med vilken storlek på skärmen som skulle vara den optimala. Minst sagt intressant!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nya uppgifter om Googles vikbara Pixel

LG säger att man inte avbrutit sin rullbara smartphone