in

Nya uppgifter om Googles vikbara Pixel

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event framöver där tillverkaren kommer visa upp en vikbar Pixel. Och det ser även ut som att företaget kommer ta hjälp av Samsung när man kommer att utveckla den här enheten.

Mer specifikt har det framkommit att den här kommande enheten från Google troligtvis kommer få en skärm som kommer vara 7,6″ stor när den är utvikt läge. Det kommer bli mycket intressant att se hur och om Google kommer att visa upp en vikbar Pixel framöver.

Jag hoppas och tror bland annat att den här enheten kommer få specifikationer i toppklass!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Spotify tar bort möjligheten att casta över musiken till en högtalare om du har ett gratis konto

Så stor skärm ser det ut som att Xiaomis vikbara kommer få