in

Spotify tar bort möjligheten att casta över musiken till en högtalare om du har ett gratis konto

Spotify-användare har under dagen upptäckt att de inte längre kan skicka över ljudet från en enhet till en högtalare, men det ser enbart ut som att det gäller för de som har gratis-konton hos Spotify.

Det innebär att om du vill kunna fortsätta att streama så behöver du köpa ett premium-konto på Spotify för att detta ska fortsätta vara möjligt. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Specifikationer för OnePlus 9 läcker ut

Nya uppgifter om Googles vikbara Pixel