Google Chrome får sin andra uppdatering för iOS 2021, gör det möjligt att skapa widgets

Annons

I och med iOS 14 så är det möjligt att skapa widgets. Detta är något som funnits oerhört länge på Android men som inte alls funnits lika länge om men äger en iPhone eller någon annan produkt från Apple för den delen.

Den senaste versionen av Google Chrome gör det däremot möjligt att lägga till widgets för webbläsaren på hemskärmen på din iPhone. Det ser till exempel ut som att du kan lägga till en widget för det inbyggda Chrome- spelet Dino eller varför inte lägga till en sök-widget så att du alltid har fakta nära till hands?

Annons

Uppdateringen skickas som vanligt ut löpande.

Annons

Previous Post

Google visar vad Live Caption kan göra för en döv person (video)

Next Post

Xiaomi jobbar på ny lösning för kameror i smartphones

Related Posts