Posted in: Xiaomi

Xiaomi jobbar på ny lösning för kameror i smartphones

Xiaomi har nyligen tagit ett patent på en ny lösning för kameror i smartphones som jag tror kan bli riktigt bra och intressant i framtiden om det visar sig att man kommer lyckas med det som man nu tagit patent på.

Allt går ut på att det sitter tre kameror på baksidan av en smartphone och att en av dessa ska kunna rotera till framsidan på mobilen. En sådan lösning har ju redan ASUS med ZenFone men Xiaomi ser ut att ta det ytterligare ett steg på kameran som ska rotera inte ska göra det synligt utan en av kamerorna på baksidan ska kunna agera en osynlig kamera för selfies.

Det är i alla fall tanken men ett patent är ju alltid ett patent och det kommer minst sagt bli intressant att se om Xiaomi kommer lyckas!

Via

Detta kanske också intresserar dig…