in

Evan Blass delar med sig av ännu flera bilder på Samsung Galaxy Z Fold 3

De senaste bilderna på Samsung Galaxy Z Fold 3 visar hur telefonens insida kommer att se ut och att det kommer att bli något mycket imponerande från Samsung som skapat den här enheten! 

Det ser nämligen ut som att den kommer få en insida varpå den inre kameran (som sägs få upplösningen 4 MP) knappt kommer att vara synlig. Det kommer med andra ord innebära att den är “gömd under displayen” även om den kommer vara lite synlig från vissa vinklar. Sist men inte minst ser vi att den kommer att få stöd för S-Pen och det ser ut som att den här pennan är ganska mycket större än den S-Pen som Samsung till exempel erbjuder till Galaxy S21 Ultra vilket får mig att undra: är det en ny S-Pen på ingång?

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Google Pixel 6: förhoppningsvis kommer den med fritt Google Stadia i några månader

Ny bild visar Samsung Z Flip och Z Fold 3 sida vid sida