in

Ny bild visar Samsung Z Flip och Z Fold 3 sida vid sida

Ännu en ny dag betyder vid det här laget “ännu en ny Galaxy vik-läcka”. Nu ser det ut som att företagets kommande flaggskepp Galaxy Z Fold 3 och Z Flip 3 läckt ut på ännu en bild som visar hur de kommer att se ut.

Vi ser att Z Fold 3 kommer få en matt baksida tillsammans med tre kameror på baksidan. Jag tycker att det är mycket nice att den här modellen kommer få en matt baksida då det var något den svarta Z Fold 2an saknande helt då den hade en blank svart baksida. När det kommer till Galaxy Z Flip 3 ser det ut som att modellen kommer kunna visa innehåll i ett så kallat “Flex Mode”, ett läge som Samsung introducerade i och med Galaxy Z Flip.

Vi vet sedan tidigare att Z Flip 3 kommer få en blank yta på baksidorna där kamerorna och den yttre displayen sitter medans resterande kulör ser ut att bli matt.

Detta kanske också intresserar dig…

Evan Blass delar med sig av ännu flera bilder på Samsung Galaxy Z Fold 3

Ny dag, ny bild som kan visa Xiaomi Mi Mix 4