Samsung Galaxy S22- serien ser ut att få annorlunda displayer jämfört med dess föregångare

I januari kommer Samsung troligtvis hålla låda där tillverkaren troligtvis kommer visa upp uppföljare till årets S21- serie. Redan nu har flera detaljer kring den här serien inkommit!

Det ser ut som att modellerna kommer få annorlunda storlekar för displayerna jämfört med dess föregångare. Om vi börjar med standard S22 ser det ut som att den kommer få en 6,06″ skärm med Full HD+- upplösning. Vidare har vi S22+ som ser ut att få en något mindre 6,55 tumsskärm dock med 120Hz och Full HD+- upplösning. Sist men inte minst har vi S22 Ultra som ser ut att få en 6,81 tumsskärm med Quad HD+- upplösning med 120Hz. Alla modeller ser ut att få variabel uppdateringsfrekvens, troligen mellan 10 och 120Hz!

Annat som kan intressera!

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://samgalax.net