Posted in: Boeing, Flyg

LOT är rejält frustrerade över hur Boeing behandlade Boeing 737 Max krisen för dem

Det var mars 2019 när den andra Boeing 737 Max kärran störtade på mycket kort tid. Det var startskottet till att samtliga 737 Max kärror blev ståendes på marken mer än ett år eftersom Boeing utredde vad som var felet. Nu har det visat sig att LOT inte är nöjda med hur Boeing ska ha behandlat krisen.

Det ser nämligen ut som att man inte fick någon kompensation från Boeing efter att bolagets alla 737 8 Max kärror blev ståendes på marken. Därför framgår det att det polska flygbolaget överväger att köpa in flera flygplan av Airbus på grund av hur Boeing betett sig mot dom. Inte så snyggt skött av Boeing tycker jag!

För flera detaljer bör ni kolla länken nedan!

Lämna ett svar

Back to Top