in

Bild på batteriet till Samsung Galaxy S22 bekräftar 3700 mAh

Inom de kommande månaderna kommer Samsung troligtvis hålla ett extra tidigt event där tillverkaren kommer visa upp nya S22- serien. Nu har det inkommit uppgifter om hur batteriet i Galaxy S22 troligtvis kommer bli när det kommer till storleken på detta!

Det ser ut som att Sanmsung kommer att köra in ett mindre batteri i Galaxy S22 kontra hur stort det var i Galaxy S21. Mer specifikt ser det ut som att den här modellen kommer få ett 3700 mAh batteri, något som kan jämföras med S21 som har ett 4000 mAh batteri. Till Samsungs ursäkt ser det däremot ut som att S22 kommer bli något tunnare, om det ens är till någon fördel…

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Huawei Mate V uppges bli företagets första Flip phone

Samsung Galaxy S21 FE instruktionerna försvunna