in

Nya uppgifter om iPhone SE3

I början av nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone SE 3. Nu har det framkommit uppgifter om att den här enheten troligtvis kommer kosta från 399 dollar och således bli företagets billigaste iPhone! 

Det ser ut som att den här kommande telefonen utöver ett attraktivt pris även kommer få Apples A15- chipp under huven bland annat. Vidare ser det ut som att den kommer få en 4,7 tumsskärm med Retina upplösning och en fingeravtrycksläsare.

 

Detta kanske också intresserar dig…

Written by Rasmus Hellmyrs

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pixel Pass kan vara en ny service från Google

Exakt batterikapacitet för Pixel 6 Pro läcker ut