in

Det här kan Oppos kommande vikbara smartphone kallas

Oppo kommer troligen hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp sin första vikbara smartphone för världen. Nu har det framkommit uppgifter om vad den här enheten troligtvis kommer heta.

Det ser ut som att modellen kommer få namnet Oppo Find N 5G. Det är oklart när modellen kommer visas upp, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Specifikationer för Realme GT 2 Pro kan ha läckt

Huawei sägs utveckla ny vikbar smartphone