in

Huawei sägs utveckla ny vikbar smartphone

Enligt nya uppgifter ser det ut som att Huawei håller på att utveckla en ny vikbar smartphone. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det sägs att modellen kommer få en “enkel vikbar design”, vilket förhoppningsvis kommer innebära att den kommer bli betydligt billigare än företagets nuvarande vikbar smartphone Mate X2 som kostar extremt mycket.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Det här kan Oppos kommande vikbara smartphone kallas

Uppgifter: Vivo kommer visa upp tablet med Snapdragon 870 under huven