in

Huawei sägs utveckla en Samsung Z Flip utmanare

Det ser ut som att Huawei kan komma att visa upp sin första Flip smartphone inom en snar framtid. Företaget har sedan tidigare visat upp smartphones som kunnat utvecklas till tablets men aldrig en mindre vikbar smartphone.

Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Huawei kan komma att visa upp en flip smartphone inom en snar framtid. Det sägs att den här modellen kommer få “nästa generations gångjärn”. Exakt vad det innebär låter jag dock vara osagt.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nu officiellt!

Sony Xperia PRO-I nu till försäljning i Sverige!