in

Klart: Realme GT2 Pro kommer bli en av de första med Snapdragon 8 Gen 1

Det har spekulerats om att Xiaomi och Motorola kommer bli de två första att visa upp smartphone med Snapdragon 8 Gen 1 under skalet. Nu har det däremot framgått att Realme kanske kommer att bli den första tillverkaren att visa upp en smartphone som kommer vara utrustad med Qualcomms kommande chipp!

Det är som sagt oklart om GT2 Pro kommer bli den första men det kommer bli en av de första. Det har sedan tidigare framgått att den här modellen kommer bli tillgänglig i en mycket snygg och unik grön kulör samtidigt som den förväntas få kraftfull prestanda så som upp till 512 GB minne samt hela 125W laddning.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel 6 och 6 Pro ser ut att ha problem med vissa laddare

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nu officiellt!