in

Samsung räknar med att Galaxy S22 kommer sälja bra

Samsung kommer troligen hålla ett event i februari där tillverkaren kommer visa upp nya S22- serien. Nu har det inkommit mys uppgifter om den här serien.

Det ser ut som att Samsung räknar med att Galaxy S22- serien kommer sälja riktigt bra. Hur bra modellen kommer sälja är ju oklart just nu men förhoppningsvis kommer serien kunna sälja riktigt bra tror och hoppas jag verkligen!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Sony Xperia PRO-I nu till försäljning i Sverige!

Honor 60 Pro officiell med 120Hz och Snapdragon 778G+