in

Samsung Galaxy A73 läcker ut i renderingar

Samsung kommer troligen hålla ett event inom en snar framtid där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy A73. Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut i en rendering som visar hur den kommer se ut!

Det ser ut som att den här modellen kommer få fyra kameror på baksidan och det är ju nice. Vidare ser det ut som att den kommer få en primär 108 MP kamera.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy Note 10- serien erhåller One UI 4 beta

Xiaomis kommande gränssnitt MIUI 13 troligtvis redo till 12!