in

Samsung Galaxy Note 10- serien erhåller One UI 4 beta

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny beta av One UI till Galaxy Note 10- serien. Vad innehåller den här beten för något nytt?

One UI 4 är företagets senaste gränssnitt som man gjort om en hel del när det kommer till designen. Vidare ser det ut som att Samsung börjat skicka ut den här betan till Galaxy Note 10 och Note 10+ i hemlandet Sydkorea.

Uppdateringen skickas ut löpande. Ni kan läsa mer om nyheten här nedan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Ännu flera vattentåliga smartphones från Samsungs Galaxy A- serie nästa år

Samsung Galaxy A73 läcker ut i renderingar