in

Ny bild visar Google Pixel 6a

Inom kort ser det ut som att Google kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en billigare version av Pixel 6 vid namn 6a. Nu ser det ut som att den här modellen åkt fast i en ny dummy.

Det framgår att Pixel 6a troligtvis kommer få en fingeravtrycksläsare placerad i displayen även i Pixel 6a vilket är nice. Det som inte är lika nice är att den här modellen troligtvis inte kommer få något 3,5mm uttag för hörlurar.

Det är än så länge oklart när Google kommer visa upp Pixel 6a men förhoppningsvis kommer det bli inom kort som sagt.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

OnePlus 9 och 9 PRO uppdateras till Android 12

OnePlus Red Cable Club nu i Europa