in

OnePlus 9 och 9 PRO uppdateras till Android 12

Idag har OnePlus börjat skicka ut Android 12 till sina flaggskepp OnePlus 9 och 9 Pro. Det innebär att företaget är tredje snabbast efter Google och Samsung med att uppgradera.

Det ser däremot ut som att uppdateringen än så länge enbart har anlänt om man kör via Oxygen Updater. Jag har försökt att installera uppdateringen via appen på min OnePlus 9 PRO men kan bara installera uppdateringen i appen men inte i själva systemet konstigt nog. 

Förhoppningsvis kommer företaget släppa den här uppdateringen som stabil inom kort dock direkt i enheten.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

OnePlus 9 och 9 PRO uppdateras till Android 12

Ny bild visar Google Pixel 6a