in

Lite snack om Fairphone 4

Miljöfrågor har aldrig varit så aktuella som de är i dagens samhälle. Men hur är det egentligen med smartphones? Vi vet ju att det inte är bra att byta telefoner titt som tätt och nu när det finns ett alternativ i form av Fairphone: hur upplevs en “klimatsmart” telefon egentligen? MKBHD har delat med sig om vad han tycker i en ny video.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Support sida för Samsung Galaxy S21 FE dyker upp igen

Samsung har enorma problem med One UI 4 och Android 12 till Galaxy Z Fold och Flip 3