in

Samsung har enorma problem med One UI 4 och Android 12 till Galaxy Z Fold och Flip 3

Samsung började nyligen skicka ut Android 12 tillsammans med One UI 4 till Z Fold och Z Flip 3. Men det ser ut som att företaget har släppt betan lite väl tidigt.

Det framgår att flera vikbara smartphones som fått den här uppdateringen från Samsung går in i boot lop bland annat och verkar helt oanvändbara. Samsung ser därmed ut att ha lite att jobba på när det kommer till Android 12 till företagets vikbara smartphones.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Lite snack om Fairphone 4

Rykte om att iPhone 14 kommer få hål i displayen