in

Rykte om att iPhone 14 kommer få hål i displayen

I september nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en ny serie iPhones i form av iPhone 14- serien. Nu har det inkommit uppgifter om hur dessa modeller kan komma att se ut.

Det sägs nämligen att företaget kommer lämna flärpen bakom sig och byta ut den mot ett hål i displayen istället vilket känns mycket intressant. Det sägs att Samsung och LG är de tillverkare som kommer att producera displayerna.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung har enorma problem med One UI 4 och Android 12 till Galaxy Z Fold och Flip 3

Snapchat blir oerhört lättåtkomligt i Pixel 6 mobilerna