in

Avslöjat: så dyr blir OPPO Find N

Det har nyligen framkommit uppgifter om hur det Oppo Find N, företagets kommande vikbara mobil, kommer bli. Dessutom framkommer det att den kommer i två versioner.

Modellen med 8 GB RAM och 128 GB minne kommer kosta 12 999 kinesiska yuan vilket motsvarar cirka 18 700 svenska kronor. Om vi går vidare med modellen med 12/512 GB minne ser det istället ut som att den kommer kosta 13 999 kinesiska yuan, vilket motsvarar cirka 19 900 svenska kronor.

OPPO Find N Price Revealed: Ultra-flagship Cost For General Configuration?

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Ny bild visar hela designen för Samsung Galaxy S21 FE

Honor kan offentliggöra X3 inom kort